Omgången

Åby betyder hemma bana och jag tycker att det är lite extra roligt med dubbla open stretch eftersom loppen blir lite annorlunda körda och rygg ledaren får alltid chansen.

Skrällar

V75-2: 6.Southwind Queen (6%) avslutade med 11,2/1000m i 3e spår senast och formen är på topp. Testar rycktussar och kommer avsluta riktigt vasst.

V75-3: 2.Tonique (7,6%) slog ju favoriten senast med en 8,8/800m avslutning. Grymt bra. Nu är det några extra plus på favoriten men blir det bara lite körning i loppet är denna damen vass.

Miljondraget

Miljondraget presterar nästan alltid bra och de vinner väldigt ofta om man ser till hur mycket de är spelade. Det är ju inte ofta en 1-2%-are körs för position utan de kanske smyger med i fältet och då behövs det lite extra mycket tur med löpning och tempo.

Denna veckan finns det faktiskt ett par hästar som kan vinna och som är helt ostreckade. Jag lyfter fram en.

V75-5: 6.Han Herred (1%) behöver givetvis lite flyt för att vinna. Det finns dock mycket som talar för hårt tempo med 2 Lugauer hästar och en Bergh häst i loppet så omöjligt är det inte. Han Herred avslutade fina 10,1/1000m senast så formen är på topp, så får han en smygare i tempo går det fort på upploppet. Minns ni, alla får chansen på Åby 🙂

Varningen är ju V75-3: 4.Gobi Princess (1,5%) som möjligen kan få rygg ledaren (favoriten) och speeda till vinst.

Tvillingen

V75-2: 6.Southwind Queen är en bra utgång på tvillingen.

6-2,3,7 = 3 rader 100kr/rad = 300 kr.


0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *