Förra veckan

Körde ihop sig rejält förra veckan så det blev inget bloggat tyvärr, men omgången var svårt och även om vi spikade 22% Kennedy och hade med 3%-aren Get ready On Tour, samt 4%-aren Maggie Cash så blev det inga pengar tillbaka.

Omgången

En storfavorit i Guld 4.Milliagan’s School samt 2 favoriter över 50%, V75-1.6.Marcelleria och V75-4: 3.Bokli Rapp N.O. Övriga lopp ser öppna ut, förutom V75-6 som kan vara ett sparlopp så utdelningen kan dra iväg.

Favoriterna

V75-3: 4. Milligan’s School (74%) går denna gången ut i en ganska enkel gulddivision och bör givetvis ha toppchans, vilket streck% indikerar. Han här dock inte vunnit på kortdistans på 7 försök så man kanske funderar lite. 100kkr i 2a pris och flera av hästarna är ”blåbär” som borde ha respekt för favoriten, så han kan tidigt sitta i spets. I spets förlorar han inte. Noterbart är att dessa stora favoriter inte vinner oftare än ca 65% då många lutar sig mot storfavoriten.

V75-4: 3.Bokli Rapp N.O (54%) imponerade med bike senast och avslutade 21/500 lätt. Stabil i voltstart och bör få överta spets ganska tidigt i loppet. Jobbar bra och borde vara lite vassare med lopp i kroppen. Bör ha bra chans och klart högre spelvärde än Milligan’s School.

Bästa spiken

V75-4: 3.Bokli Rapp N.O är inte det naturliga valet kanske, men förutsättningarna är bra och om man tänker svara favoriten i Guld så är detta en mycket bättre chans. Om man det finns tydlig info på att man släpper till Milligan’s School så är det givetvis bäst chans och bästa spiken även om streck% är riktigt hög.

Skrällarna

V75-3: 5.Chianti (4,5%) snabb ut och kan initialt spetsa.

V75-6: Miljondraget hittar vi här.

V75-7: 3.Figaro Vici (8,6%) är högkapabel och imponerade i Frankrike start senast. Har vilat nu men är säkert väl förberedd och gynnas om det blir lite tempo i loppet.

Miljondraget

Miljondraget denna veckan kan tidigt sitta i spets, kommer gå barfota och med googles, klara plus och från stallet tror man på en 12-tid. Det är ett öppet lopp där det ofta skräller, så varför inte?

V75-5: 7.Chiptime (0,7%)

Innan du streckar

V75-1:

Favoriten 6.Marcelleria (51%) har givetvis bra chans i spets men jag var inte lika imponerad senast som vid starterna innan. Kapacitet finns för en lätt vinst, men voltstart kan krångla och har han tappat lite av den absoluta toppformen ?

Voltstart och Bronsdivision innebär ofta lite skrällar, så det behöver inte vara fel att gardera i detta loppet där det finns en stor favorit. (Utgångshäst är ju perfekt med reducerade system)

Man låter mycket uppåt på 5.Win B.Hill och avslutningen senast med 9/800m imponerade. Helt annan uppgift denna gången men kan vara en elitloppskandidat nästa år ???!!!

När 2 trätter så gynnar det ofta någon annan. 1.Electrical Storm på läget, 4.Chapuy eller 11.Waikiki Silvio på form.

V75-2

6.Sloppy Joe är oerhört svårbedömd efter insatsen senast. Fin i jobb på 16/2100 inne på Åby men det kan knappast räcka direkt.

8.Magic Cash gillar distansen och är kapabel.

9.Guillaume Boko gör stabila insatser och bör ha bäst chans i loppet.

13.Doctor Doxey Zenz är bra men får allt som oftast riktigt tuffa resor.

V75-3

Storfavoriten 4.Milligan’s School skall bara ställa ut skorna och vinna, men riktigt så enkelt är det inte. Det kan bli svar om spets och då blir det en tung löpning och loppet blir öppnare.

Brukar hända lite i dessa loppet så det behöver inte vara fel att gardera och favoriten överspelas rejält.

Daniel Reden låter uppåt på 1.Exodus Hanover och lyckas man hålla rygg på ledaren finns chansen.

5.Chianti har vunnit 7 av 11 men hur gör Björn om de kommer till spets ? Kör han i spets eller släpper han till favoriten och ger bort loppet ? Inte omöjligt Björn kör i spets.

V75-4

1.Demex avslutade 23/1500m senast och visade form. Är nog inte snabb att hålla spets eller rygg favoriten och då blir det krångligt att vinna. Omvänt lyckas han hålla ryggen finns skrällchansen.

3.Bokli Rapp N.O går troligen med bike igen trots voltstart, har varit riktigt vass med den.

9.Järvsö Odin gynnas rejält av distansen och ett tidigt bud om man garderar.

V75-5

Omgångens skräll lopp tillsammans med V75-1 ! Det kan löna sig att gardera brett.

5.Digital Summit har bäst chans, visade 10/800m och får säker hjälp med tempot i detta öppna lopp.

9.Fighter Mearas har en helt annan uppgift denna gången och är en av flera.

V75-6

6.Global Undecided är underspelad och bör ha rätt bra chans, kan t.o.m vara ett spikbud.

1.Ural hamnar nog punchigt på det då 5.Exclamation Mark tar spets.

3.From the Mine är solklara motbudet till favoriten, är under utveckling och har visat 8,6/800m vilket är klart vasst. Laddas kanske för spets här och det är inte säkert att det är en fördel.

Om man vill köra i spets med 5.Exclamation Mark så gynnas 3.From the Mine kraftigt.

2.Track Angle går bra med kort vila.

V75-7

4.Rocky Tilly är spetsfavorit och har bra form, underspelas.

5.Bear Bahareh imponerade från dödens senast, toppspår denna gången.

7.In Love Boko var ok i kvalet med 14/1000m men är svårbedömd. Har varit ute i mycket tuffare lopp och kan vara ett lyxstreck.

Tvillingen

V75-5: Lopp9: Tvilling med 5 och 7 som utgång kan betala riktigt bra.

5,7- 5,6,7,9,11,12 = 9 rader

Dagens Dubbel

DD1: 6,3

DD2: 3,4,5

6 rader


0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *