Omgången

Väldigt intressant omgång på Halmstad där det finns stor potential till hög utdelning då det är flera öppna lopp på förhand med skräll potential, klass2 över kort distans samt även några lågklassiga stolopp.

Favoriterna

V75-3: 3. Jairo (67%) är omgångens största favorit och de vinner ju oftare än de förlorar. Loppet är ganska svagt men det är inte bara att kliva runt miljonhästar i guld. Jairo brukar gå bra i december och han har utvecklats sedan förra året. Inte lätt att vinna från dödens men han klarar det nog, kanske lite pga motståndarnas svaghet.

V75-4: 7.Vitro Diablo (55%) är faktiskt galet mycket även om hon troligen tidigt kan sitta i spets. Voltstart, speciellt över 2 volter innebär ökad omstartsrisk vilket kraftig reducerar chansen för en orutinerad 3-åring, och hon har förlorat 2 gånger på raken från spets. Är kanske bättre med smyglopp som vid segern. Bra kapacitet men öppet lopp.

Bästa spiken

Är lite fegt att peka ut V75-3: 3.Jairo som bästa spik, men han har bäst chans i omgången, även om spelvärdet är lågt.

Utgångshäst(ar)

V75-1: 6.Roofparty (34%) 3 raka, spetsfavorit och vunnit 8 av 10 i spets, vad kan gå fel? Omstartsrisk och att det finns ett par vassa motbud, men visst är det lite frestande att inleda med en spik.

V75-2: 10.Aura S.L. (33%) var fantastiskt bra senast men mycket sparade krafter. Inte omöjligt Adrian sänder iväg tidigt om han inte hamnar bra till direkt, Jerry Riordan tror på mycket bra chans och han brukar ha klart för sig. Hon har en 13-tid i kroppen.

Skrällar

V75-1: 1.Total Recall (6,8%) är lite bortglömd från bästa läget. Högst spelvärde att plocka med honom, och kapaciteten finns också, 12,8/1000m

V75-5: 8.Sunday Sonata (3,1%) är kanske ett långskott i ett öppet lopp, men hästen är under utveckling och från stallet har man höga tankar om henne. Hon är fin i jobb och klarar dödens, så ett offensivt upplägg är fullt möjligt.

V75-6: 2.Dropluggage Racing (12%) tror jag rätt mycket på. Imponerade stort med en vinst på jobbig bana och bör gått framåt rejält med det loppet. Siktar på spets och därifrån blir hon inte lätt att slå. Hon kan nog en 14-tid och då måste Stonewashd Diamant ned på13 blankt eller under det. Stentuff uppgift när man måste runda ett fält.

V75-7: 12.Athos Race (2,9%) jobbar bättre än någonsin och det är inte omöjligt han kan smyga med i draget när Bo C. anfaller. Blir giftig på upploppet och det har varit lite spetskörning i loppet. Nedstruken till spår 11.

Miljondraget

Miljondraget denna veckan är helt underbart. Det är inte lätt att dunka in en 0,3%-are men det jag kommer berätta anser ni nog är rätt intressant info och visst måste hästen med på V75 och kanske värd en liten slant på Tvillingen.

V75-4: 6.Stepping Stone (0,3%) Har inte rosat marknaden och är faktiskt segerlös på 38:a lopp och inte det uppenbara vinnarspelet. Hon återkommer efter vila, har VUNNIT 2 st provlopp ! Låter som man hittat rätt. Hon gick 16/1600m vilket är helt ok i senaste provloppet med en 14/800m avslutning. Hon är startsnabb och mitt tips är rygg ledaren och lucka. I spets tror jag nämligen 7.Vitro Diablo sitter och den har förlorat 2 gånger på raken från spets, så det kan hända även nu. Visst krävs mycket klaff, men låter det inte ovanligt bra på en häst spelad till 0,3% !! Jag tar med den i alla fall.

Innan du streckar

V75-1:

6.Roofparty kan ju vara en rolig chansspik, men kikar man på favoritens chans i denna typen av lopp så är han överspelad, så inget direkt spelvärde att spika honom.

9.Hobby De L’iton har en skön lunk och bra inställning till jobbet, avslutade 11,5/800m senast, bra form.

11.Quite a Quality går bra med skor och från stallet tror man han kommer trava bra, har tidigare varit lite si och så från bakspår.

V75-2

Klar fördel att stå på start i denna lopptypen.

3.Acredula R.L. jobbar bra och kan springa under 15 vilket borde innebära segerchans.

2.Claire Di Quattro utvecklas rejält och man tror på spets och vinstchans.

13.Mahma Lane visar fin uppfattning och kapacitet (13/1000m) men bakspår på tillägg blir ett stort minus mot 2:a hands favoriten 10.Aura S.L och det blir även tufft att utmana 2 och 3:an i loppet.

V75-3

7.VästerboontheNews galopperade i monte lopp näst sist och hade då möjligen kunnat vinna och gått svenskt rekord !! Formen är utmärkt och han har vunnit 16 av 21 lopp i spets. Helt ospelad i loppet, men frågan är om man utmanar 6.Baron Gift i spetskörningen ?

6.Baron Gift känns inte speciellt het med skor. Han var inte som bäst senast och det har strulat lite, det finns kapacitet för seger, men nuvarande förutsättningar tror jag han får svårt att utmana.

9.Stoletheshow gick bra på Solvalla men skor. Kraftigt gynnad om Jairo får jobba upp tempot från dödens.

V75-4

Lågklassigt stolopp där storfavoriten har bäst chans, men har lite mystiskt förlorat från spets, senast med enkla 15/700m. Jag vill gardera.

3.Hilton Brand avslutade 13/800m senast och jobbar bra. Helt ospelad och inte lika intressant som mitt miljondrag, men tar man 10 hästar skall hon med.

8.Adamant har visat bra form, går bra på vintern.

13.Lee Sånna gick med hakar senast och slipper det nu. Bör vara en klar fördel.

11.Floalts Cesna har vilat och behöver loppet, dessutom skor och krångligt spår nu.

Som sagt öppet lopp, men någon måste vinna, så visst kan det bli favoriten också.

V75-5

11. Global Venture är väl bästa hästen och läget behöver inte vara iskallt. Är normalt bästa hästen i loppet, och stämmer det med positioner och tempo är det bra chans.

6.Mint Sånna är mycket startsnabb och sitter troligen i spets om inte skorna påverkar startsnabbheten för mycket. Hon har gått bra barfota men inte vunnit på 10 försök med skor.

V75-6

Känns som ett sparlopp där 2 och 15 sticker ut.

1.Dancin in the Rain har ett perfekt läge och kan troligen få rygg ledaren. Lite svårbedömd efter vila och kan säkert behöva något lopp, men har visat fin kapacitet tidigare, så missa inte henne om ni garderar lite bredare.

V75-7

9.Randemar R.D är knapp favorit men troligen kommer det ändra sig under dagen så att 11.Bo C blir favorit. Bo C. har klart bättre läge och är mer gynnad av distansen jämfört med Randemar R.D. Fördel Bo.C.

4.Zio Tom Jet är mycket startsnabb och är kapabel, barfota men med skor ligger Jerry Riordan väldigt lågt, vilket jag är lite förvånad över. Kan skor ha så stor skillnad på denna hästen ? Formen är bra och blir det inte spets så blir det rygg ledaren.

3.Demolition Man gillar jag, det är en riktig hårding som är lite bortglömd här. Lite hovöm senast när galoppen kom, hade kopplat grepp då, och att det finns grym kapacitet visade han på Åby med 12,5/2140a med sista 100m i dödens !

Tvillingen

Visst är tvillingen med favoriten och mitt miljondrag värt en krona ?

V75-4: Utgång med 6.Stepping Stone som sitter i rygg på favoriten och kanske hänger med där hela vägen, eller så vinner hon på speed om luckan kommer. 6-7 ger skapligt, men någon skräll med 6:an kan man ta.

6-7 = 1 rader 40kr/rad = 40 kr.

6-1,3,4,8,11,13,14 7 rader 20kr/rad = 140kr

Dagens Dubbel

Jag tror och hoppas 2.Dropluggage Racing är riktigt bra nu och att hon vinner även om det är tufft emot. Finns dock lite spelvärde i favoriten i första men en kul skräll i 2:a så systemet blir.

Kupong 1: DD1: 2 – DD2: 3,4,6,9,11,12 = 6 komb

Kupong 2: DD1: 15 – DD2: = 12 = 1 komb

= 7 komb, 30kr/rad = 210kr


0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *