Omgången

Har en bra feeling för denna omgången, även om det finns ett par klara favoriter så har jag hittat några riktigt roliga skrällar, samt ett par lopp ser faktiskt riktigt öppna ut på förhand.

Favoriterna

V75-2: 7. Il Duce Boko (53%) måste säga att den här rackaren har imponerat. 9,8/400m senast efter fin resa. Han är rätt snabb ut och laddas mot spets. I spets är det bra chans. Klarar spår 5 flera gånger så han verkar stabil.

V75-6: 2.Atik D.L (69%) är en bra favorit. Intrycket senast var toppfint med en 11,5/1200m avslutning från dödens med sparade krafter.

Bästa spiken

Utan att darra väljer jag Atik D.L denna veckan. Det finns ett par bra motbud, men det kommer bli spetskörning, vilket gynnar favoriten och sedan kan han välja dödens om tempo blir lågt. Han är under kraftig utveckling så vi får se mer av honom, var så säker.

Utgångshäst

V75-1: 9.Ivana Boko (17%) borde vara favorit. Är inte den stabilaste hästen, men besitter bra kapacitet. Jag räknar med att hon är gynnad av strykningen, samt att Marc kan ladda iväg när hon travat in sig. Marc behöver inte stressa, för många i loppet vill ha smygare och en offensiv styrning efter 300-400m betyder nog spets. Vunnit 3 av 5 i spets.

V75-5: 3.Secret Mission (45%) är en bra favorit. Han vann lätt senast med en 12,4/1000m och är klar spetsfavorit med värsta motbudet i rygg. Secret Mission har vunnit 6 av 8 från spets och när alla skall ”smyga” så får han bestämma och segern blir troligen lätt.

Skrällar

V75-1: 14.Apple Rose (4,3%) läget är krångligt men form och kapacitet hög. Man har siktat mot detta loppet och med lite flyt kan hon skrälla.

V75-4: 7.Divine (10%) står bra till i loppet, går bra med Erik, lättas i balansen och gynnas av spetskörning mellan 3 och 5. 12,4/800m näst senast med 5e spår sista 250.

V75-6: 4.Devs Dragon (3,5%) är spetsfavorit och går riktigt bra i spets. Kommer favoriten bort är detta en fin chans.

V75-7: 1.Eldorado Mearas (7,6%) har ett perfekt läge att smyga med i ryggar på hästar som kör tufft för spets (3,4,5). Han har både form och läge för att skrälla.

Miljondraget

Denna veckan har jag ett par alternativ på Miljondrag ! Måste ju presentera vilka jag väljer mellan, för det skulle ju vara sorgligt om jag valde fel, eller hur ? Ett av de galnare buden i V75-1 är 13.Kyrkebys Rut. Jobbar bra efter vila, kan behöva lopp eller kommer i bra form. I V75-4 finns ett kul bud i form av 13.Quiz Töll som går bra på vintern och jobbar riktigt starkt.

V75-7: 12.Taiga Woodland (1,5%) det tipset kan man ju lyfta på ögonbrynen för. Läste dock att man tror hästen hade sprungit 10-11 tid från spets och formen är grym. Läget är iskallt, visst, men jag tror det blir bra tryck i loppet och då är inte spår 12 helt iskallt. Han går bra på vintern, är vass med 2v vila och stämmer det bara lite med positionerna så kan dunderskrällen vara ett faktum.


0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *