Omgången

Kul omgång där det finns minus på båda storfavoriterna, men loppen i övrigt är ganska öppna så utdelningen kan verkligen dra iväg.

Favoriterna

V75-4: 6.American Hill (59%) har gått om Princess S.W som omgångens största favorit i det sena spelet. Favoriterna vinner inte så ofta i denna lopptypen och dessutom är hon lite osäker med voltstart även om hon har blivit stabilare. Felfri vinner hon, för kapacitetsmässigt är hon jämn med flera på tillägg. Marc behöver ”bara” köra felfritt.

V75-5: 4.Princess S.W (58%) trodde jag var klar när jag öppnade programmet, men ju mer man läst på så kan det bli ett tufft lopp. Hon gjorde en stark insats senast och bör gått framåt med det loppet i kroppen. Det finns dock stor risk att 2.Linda’s Girl tar spets och vill köra där. Om Princess S.W hamnar i dödens sjunker vinstchansen rejält.

Bästa spiken

V75-4: 6.America Hill räknar med att Marc tar en safety start och felfri skall det vara bra chans.

Utgångshäst(ar)

V75-1: 2.Barista Oak (23%) är kraftigt underspelad och har högt spelvärde på det. Han är startsnabb och det kan bli spets och slut direkt, men han har även styrka att vinna från andra positioner. Gick mycket bra i dödens senast. Har vunnit 2 av 4 med täta starter som nu.

V75-5: 11.Vichy Grif (14%) är mycket kapabel och har nästan vunnit 50% av loppen på medeldistans. Finns mycket som talar för tuff körning om spets och då kommer spurten bita riktigt bra.

V75-7: 2.Reverend Wine (34%) är startsnabb och spetsfavorit. Inte så troligt att någon kör fram och försöker pressa upp tempot och då bör han ha bra chans.

Skrällar

V75-2: 12.Rally Hans (6,5%) läget är allt annat än bra med bakspår på tillägg, men detta är en riktigt kapabel herre. Jämna stabila insatser de senaste fem starterna och har visat en slutrunda på11,4/1000m vilket är mycket bra för klassen. Lite positionsflyt och han vinner tämligen lätt.

V75-3: 2.Father of Sun (7,3%) är travsäker och startsnabb, kommer få en bra position direkt och distansen skall han klara bra.

V75-4: 4.Catwalk Ima (4,6%) är startsnabb och utrustas med bike denna gången vilket är ett klart plus. Avslutade lätt 12/500m näst senast.

Miljondraget

Galopp direkt för Miljondraget förra veckan och då var ju det draget borta. Man kan ju inte räkna med en ospelad häst som rundar ett fält med galopp. Ingen riktig feeling för en storskräll denna veckan och i avdelning 2 kan det strula med positionerna i ett stort fält.

V75-2: 7.Winner Bac (2,8%) har 2 lopp i kroppen och bör närma sig toppformen. 11,7/800m i årsdebuten var en rejäl prestation och senast blev det mjölksyra. Klarar normalt 4e spåret och skrällchans med fin resa.

Tvillingen

V75-4: Utgång med skrällen 4. Catwalk Ima som gynnas av bike och är startsnabb.

4 – 2,6,11,14,15 = 5 rader 40kr/rad = 200kr


0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *