Omgången

Axevalla omgångarna brukar vara svårspelade och med ett långt upplopp brukar många få chansen, så dagsform blir avgörande. Det är speciellt intressant eftersom jag inte tror på omgångens favorit och omgångens näst största favorit är osäker.

Favoriterna

V75-3: 2.Zenzeri Jet (58%) är omgångens största favorit. Jag tycker faktiskt det är helt fel och det finns flera i loppet med minst lika bra chans. Kan vinna men absolut ingen bra spik.

V75-4: 12.Viola Grif (47%) näst största favorit och jag tror hon har bra chans. Hade ju segern klar senast när galoppen kom. Hon har ju galopperat i de 2 senaste loppet när det varit 450-300m kvar vilket är oroväckande.

Utgångshäst(ar)

V75-6: 3.Velvet Gio (43%) är man uppåt på i stallet och guldfavoriterna brukar vinna ofta. Dödens på Stepping Spaceboy är lite utmanande liksom skor, men normalt är det en bra chans.

V75-7: 10.Martin De Bos (43%) avslutade ruskigt snabbt senast och det är ju en mycket bra häst som verkligen har hittat toppformen. 9/600m senast är vasst och det långa upploppet är en klar fördel. Motbudet Grainfield Aiden sitter troligen i spets.

Bästa Spiken

Svårt då det finns plus och minus på alla utom omgångens favorit som jag inte tror alls på. Burning Man i Avd 1 har också ganska bra chans, men just nu liten fördel för Martin de Bos.

Skrällar

V75-1: 11. My Dream Art (5,3%) fick ett omöjligt lopp i debuten för Nurmos med 12 första varvet. Han jobbar starkt och räkna med en bra insats denna gången.

V75-2: 9.Uret (4,1%) har varit lite seg i de senaste starterna men han besitter hög kapacitet. Vann nyligen med Marcus och 3/1 avslutade han 13/1100m.

V75-3: 10.Indy D (9,1%) är 2a hands favorit och är inte sämre än favoriten. Avslutade 12,5/1000m näst senast och Örjan kan säkert lotsa runt Indy D till ett bra slagläge.

V75-4: 4.Sideslip (4,3%) har rätt bra chans om favoriten kommer bort. Avslutade runt 12,5/1000m senast och den formen räcker länge i detta loppet.

Miljondraget

Miljondraget försätter att göra starka insatser och förvånansvärt ofta vinner det också, trots att de är spelade till ca 1-3%. Förra veckan vann Winner Bac 2,8% och 21,44 i odds. Jag drar till men en riktig skräll i avd 5 som är riktigt öppen, speciellt som det blir full laddning från nästan alla på framspår. 6.Målarsven och 8.Martin Tooma är också ostreckade och kan vinna.

V75-5: 8.Martin Tooma (1,6%) har ju ett uselt läge, men vinstchansen är mycket bättre än spelprocenten. Testades med urryckare förra starten och det hade en riktigt bra effekt. Min förhoppning är att Kevin kör för position i början och sedan drar urryckarna ca 200m kvar. Då kan det bli kul.


0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *