Har haft en oplanerad paus från bloggen, men nu är jag tillbaka igen och kommer fortsätta plocka fram luringar som vinner och kryddar systemen på V75 tillsammans.

Omgången

Spännande omgång på Jägersro där omgångens stora favorit V75-4 7.Knowledge ’em (67%) riskerar ett tungt lopp i dödens och blir då sårbar. Noterbar löjligt höga spetsvinster på ca 62% enligt statisktik Jens.

Bästa spiken

V75-6: 7.Racing Mange (22%) är antagligen en vågad spik i ett getingbo, men troligen kan Jörgen styra loppet lite, ladda för spets om det går alternativt smyga ned i 2a utvändigt. Formen är bättre än för flera andra och på kortspeed är han riktigt snabb. Underspelas rejät och kul spik i ett annars öppet lopp.

Utgångshäst(ar)

V75-3: 7.Four Guys Dream (21%) är en kanon. Han var inte som bäst senast, men är åtgärdad och är han lika bra som gången innan så måste 6.Van Gogh Z.S vara enormt bra för att vinna.

V75-7: 7.Giant Shadow (38%) är en favorit som inte många tror på. Han har dock grym löpskalle och barfota är ett kraftigt plus, samt Björn gör få misstag i loppen. Jag tror 5 och 6 samt ev 9 kommer hålla upp tempot och då kan Björn smyga med och speeda till slut.

Skrällar

V75-1: 7.Galantis (4,7%) fast med sparat senast 8/400m. I årsdebuten avslutade han positivt med 9/800m. Det finns lite skrällchans om favoriterna kör tufft mot varandra, annars blir det nog svårt att vinna.

V75-2: 5.Another Lucky Day (3,5%) avslutade bra senast på brafota balans. Hon är riktigt kortspeedig och med fint smyglopp kan hon skrälla.

V75-4: 6.Lovely Lasse (2,4%) avslutade 14/1900m i skön lunk senast i årsdebuten. Det är möjligt att 4 och 7 kommer köra hårt inledningsvis och stumma ben på upploppet gynnar Lasse. Han är dock hyfsat osäker men till 2% så…

V75-5: 5.Secret Mission (3%) löjligt bra på barfota balans 18/9 och uppges vara i bra form även nu. Spets eller tuff körning mellan 1 och 2 ökar givetvis segerchansen.

Miljondraget

Miljondraget presterar nästan alltid bra och de vinner väldigt ofta om man ser till hur mycket de är spelade. Det är ju inte ofta en 1-2%-are körs för position utan de kanske smyger med i fältet och då behövs det lite extra mycket tur med löpning och tempo.

Lite svårt denna veckan då loppen är lite ojämna men jag tror Secret Mission kommer göra en bra insats till låg streck%.

V75-5: 5.Secret Mission (3%) löjligt bra på barfota balans 18/9 och uppges vara i bra form även nu. Spets eller tuff körning mellan 1 och 2 ökar givetvis segerchansen.

Tvillingen

V75-3: 7.Four Guys Dream är inte favorit och blir en bra utgång på tvillingen.

7-3,4,6,12 = 4 rader 100kr/rad = 400 kr.


0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *